Het bed is een emotionele omgeving.

TEMPUR vormt zich exact naar de contouren van uw lichaam. De unieke drukverlagende eigenschappen zorgen niet alleen voor een optimaal slaapcomfort, maar leveren ook een bijdrage aan het verminderen van nek- en rugklachten, pijnlijke gewrichten en problemen met de bloedsomloop. Wereldwijd wordt TEMPUR gebruikt en aanbevolen door meer dan 75.000 medisch specialisten.

Tempur matrassen

Tempur is een revolutie in de slaapkamer en tegelijk het bewijs dat een matras niet hard of zacht moet zijn, maar dat ze zich moet aanpassen aan het lichaam en de druk verlagen. TEMPUR absorbeert bewegingen waardoor het gewoel van je partner je niet meer hindert en waardoor je minder naar elkaar toerolt.

Tempur lattenbodems

De lattenbodem is verdeeld in 4 verschillende zones met veerelementen die elk apart de druk opvangen en verdelen. De veerspanning is zo uitgebalanceerd dat elke lichaamszone geniet van een optimale recuperatie.

Tempur kussens

De anatomische vorm en de drukverlagende eigenschappen hebben op de nek en schouders een maximaal ontspannend effect. Heilzaam voor mensen met nekklachten. Uitgebreid aanbod in onze toonzaal.