Salon Cosmo Rom 1961

Hou jij ook zo van exclusiviteit; een prachtig salon samenstellen dat niet iedereen in de woonkamer heeft staan?  Dan is deze premium collectie van Rom echt iets voor jou.

Om de ideale afmeting en combinatie samen te kunnen stellen, heb je de keuze in afmeting per 10cm.

Natuurlijk is ook het zitcomfort van groot belang.  Daarom heb je de keuze tussen 5 vullingen: HR40; Bultex (43kg/m³); Viscotex; Dynaspring of Boxspring.

Om de ideale zithoogte voor jou te bekomen, kan je ook de zithoogte kiezen.  Je hebt de keuze tussen: S / M / L en je kan de zitverdeling naar gewenst samenstellen; meer smalle zittingen of bredere zittingen.  De zitbreedtes zijn altijd symmetrisch. Graag een elektrische verstelling van de zitdiepte met 20cm; ook dat is geen probleem.

Om het plaatje compleet te maken, kan je ook nog kiezen uit vele opties.  Je kan per zit kiezen voor een rug met manuele of elektrisch verstelbare hoofdsteun; standaard is de rug zonder hoofdsteun.  Graag een bodemvrije relax functie die ook dichtbij een muur functioneert?  Kies dan voor de gewone of tweemotorige relax om heerlijk te ontspannen. Bij iedere zit voorzien van een elektrische optie; is tussen rug en zit een USB oplaadkabel inclusief.  Geen stopcontact in de buurt? Kies dan voor een accu voor het geheel met al zijn elektrische functies. Als je houdt van een lekker warm gevoel; kies dan voor verwarming in de zitting en lendesteun.   

Je ziet het: met deze modellen kan je echt alle kanten op.  

Breng zeker een bezoek aan onze winkel om de verschillende vullingen en modellen uit te testen; je gaat zeker UW ideale model kunnen samenstellen.  We hebben een heel grote keuze aan salons. 

Ref. 063 23006

Niet in voorraad

063 cosmo 1961 063 cosmo1961 063 cosmo 1961 063 cosmo 1961 063 cosmo 1961