Eetkamer Modali XOOON

Elk interieur wordt mooier met een MODALI in huis, zelfs de kleinste ruimtes!

De strakke greeploze dressoir in naturel kleur eikenfineer of onyx staat op zwart metalen poten en is verkrijgbaar in 3 afmetingen en zelfs de kleine dressoir van 1,43m is een pareltje in huis.

Indien je meer ruimte beschikbaar hebt, kan je uiteraard ook kiezen voor de dressoir van 1,90m of 2,37m. De dressoir is steeds voorzien van deuren, laden en een open niche met led verlichting waarin je je mooiste accessoires prachtig kunt presenteren.

Deze pracht van een vitrinekast uit de MODALI serie is een eyecatcher voor elk interieur. MODALI heeft 2 glazen deuren omringd met zwart staal. De kast is voorzien van houten legplanken met led verlichting om je mooiste accessoires in de spotlight te zetten + een lade om spulletjes in op te bergen. MODALI staat op zwart metalen poten, is 200 cm hoog, gemaakt van eikenfineer en verkrijgbaar in de kleuren naturel en onyx.

Het TV meubel uit deze serie is verkrijgbaar in 1,90m en 2,37m breedte.

De strak vormgegeven lage salontafel uit de MODALI serie komt prachtig tot zijn recht in ieder modern interieur. Het blad is gemaakt van naturel of onyx kleur eikenfineer en het onderstel van zwart metaal geeft de tafel een stoere touch. De salontafel heeft een glazen en eiken blad die je naar wens boven of onder kunt plaatsen en heeft een afmeting van 100 x 60 cm. Deze staat ook zeer mooi in combinatie met de hogere variant van deze tafel met glazen blad. 

Ref: 699 63048

Niet in voorraad