Eetkamer Ridge/Ridgefield HH

Deze eetkamer is verkrijgbaar in eikenfineer antraciet of natuurlijk eikenhout fineer.  Ze bestaat uit verschillende meubels, zodat u steeds de gewenste combinatie kan samenstellen.  De diepe antraciete houtkleur geeft het meubel haar karakteriserende industriële look. Hou je meer van een moderne uitstraling, kies dan voor de natuurlijke eikenhoutkleur.

De opvallende zwarte kruispoot en het elipsvormige tafelblad met een speciaal mozaïekpatroon maken van tafel Ridgefield een echte eyecatcher in je interieur.

Deze extra grote tafel heeft een tafelblad van wel 240 cm lang en is 120 cm breed. Door de speciale vorm van de tafel, die mooi contrasteert met de strakke lijnen van de meubels uit deze collectie, is de tafel bovendien ook nog erg aangenaam om met veel mensen tegelijk aan te zitten.

Indien u de grote tafel niet kan plaatsen, is deze uiteraard ook mogelijk in 150x120; 210x120; 210x110 of 240x110.  Mogelijkheden genoeg dus.

De mooie natuurlijke houtkleur geeft het meubel haar karakteriserende moderne look. Hou je meer van een industriële uitstraling? Dit meubel is er ook in de kleur antraciet.

Het dressoir biedt heel wat opbergruimte en wordt gekarakteriseerd door de strakke lijnen en slanke handgrepen.

Het dressoir is mogelijk op 1,90m breedte of 2,30m met open vak, dat prachtig wordt verlicht door ledverlichting. Een ideale plaats om je mooiste decoratie in uit te stallen of een handige plaats om spullen te leggen die je veel gebruikt!

De diepe antraciete houtkleur geeft het meubel haar karakteriserende industriële look.

Hou je meer van een moderne uitstraling? Dit meubel is er ook in een natuurlijke eikenhoutkleur.

Ref: 699 51047

Niet in voorraad

699 699 699