Salon Vitis Rom

Bent u ook op zoek naar een modern, elegant, prachtig afgewerkt salon met uitstekend zitcomfort?

Dit salon past trouwens in elke ruimte, doordat de combinatiemogelijkheden onuitputtelijk zijn. Je kan de elementen samenstellen per 10cm en creëert zo uw eigen unieke opstelling.

Bij dit model hebt u de keuze uit 5 schuimen: HR40 (polyurethane schuim 40kg/m³), Bultex (43kg/m³), Viscotex (binnenvulling in Bioflex schuim 55kg/m³ overtrokken met Viscotex schuim 55kg/m³), Dynaspring (pocketvering + schuim Bioflex 55kg/m³ soepel) of Boxspring+ (pocketvering + schuim Bioflex 55kg/m³ stevig).

Doordat je ook nog eens kan kiezen uit 3 zithoogtes S/M/L pas je uw salon aan, zodat je uw perfecte zithoogte bekomt.

Tevens zijn er heel veel opties mogelijk. 

Standaard is de rug zonder hoofdsteun, maar je kan per zit ook kiezen voor een rug met verstelbare hoofdsteun, manueel of elektrisch.

Wil je graag goed uitrusten in uw salon, kies dan ook voor de elektrische relaxfunctie.  Je hebt de keuze uit de gewone bodemvrije relax functie of de tweemotorige, die beiden ook dichtbij een muur functioneren. Indien je kiest voor een tweemotorige, dan kantelt het zitkussen iets naar achteren, zodat je automatisch een ergonomische zithouding bekomt die de rugspieren ontlast en de bloedsomloop stimuleert. Bij iedere zit voorzien van een elektrische optie, is tussen rug en zit een USB oplaadkabel inclusief, behalve met keuze optie Akku.  Door de innovatieve techniek is er geen verschil te zien aan de achterzijde van uw salon tussen een vast element of een element met relaxfunctie, zo staat uw salon ook prachtig in een open ruimte .

Wens je graag een zitdiepte van 20cm meer, kies dan voor de elektrische zitdiepteverstelling Vario of heb je graag een verwarmde zit en lendesteun, ook dat is mogelijk.

Ref: 063 12568

Niet in voorraad